Dags att uppdatera lite kanske?

Livet rullar på, så fort att jag varken haft motivation eller tid över till bloggen på väldigt länge. Zappa mår i alla fall alldeles förträffligt (fast det är väl kallt för tillfället tycker hon). Hennes njurar (peppar, peppar) jobbar på än, ryggen bråkade en del i slutet av sommaren men efter bla. rehab i vattentrasken på Ultuna så är den i bra skick igen. Hon hör & ser sämre men lekförmågan & livsglädjen är som vanligt hög!

Hönsen poppar ägg & blir fler; just nu har jag individer av raserna appenzeller spitzhaube, isbar, araucana & sebara (den sistnämnda är ett hemmaprojekt av en hönsnörd här i närheten). Dessutom är äggkläckaren laddad så om en vecka ungefär kommer det kläckas ett gäng dunbollar här hemma för första gången.

Sedan sist har jag rest en del i Afrika, Europa & Asien, geocachat som en tok, lärt mig nya saker, läst många böcker, varit social & pysslat med hus & tomt. Finns det inget annat att göra så går det ALLTID att sysselsätta sig här hemma, & tar projekten slut så är det inga problem heller, för då händer det garanterat ngt oväntat som måste tas om hand akut… Det är underbart att bo i hus! 😉

huset-jan2016

Detta inlägg publicerades i Emma, Mina djur och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dags att uppdatera lite kanske?

  1. toktassarna skriver:

    Kul att höra av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s