Krassligt & tråkigt…

Hade planerat att vara med & kolla (& vara social) på en kurs med Veronica igår men orkade inte. Spucko har ett kroniskt förkylningsvirus sedan ca 6 år tillbaka som gör att slemhinnorna svullnar igen & han får svårt att andas. Går ibland att behandla symtomatiskt, men symtomen kommer alltid tillbaka. Just nu är det en sämre period & det är tungt.

Zappa verkar se & höra allt sämre i alldeles för snabb takt, det blir en del mysko reaktioner på allt möjligt för tillfället så vi jobbar på att ställa om livet så att det funkar så bra som möjligt.

Ja, & så Bill då – som letar nytt hem. Vi synkar helt enkelt inte vilket leder till att hela min flock svajar (ännu mer) & eftersom det är som det är med mina gamlingar kommer de före herr Bill. Det skär i mitt hjärta men förhoppningen är att hitta ett hem som passar honom bättre. Skriver förmodligen mer om det här så småningom, nu är det mest jobbigt.

Sorry för ett ngt negativt inlägg, fast så kan livet också vara ibland.

Det här inlägget postades i Emma, Mina djur och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Krassligt & tråkigt…

 1. KeesAnette skriver:

  Skriver inget annat än…..
  KRAM

 2. katinka skriver:

  Vad tråkigt, inte lätt att vara glad då 😦 Hoppas du hittar en ny trevlig kompis till din flock så småningom.
  Jag känner igen problemet med en gammal hund som hör, ser och luktar sämre och ibland tycks vara på en annan planet (men ibland är hur skärpt som helst). Man har ju så otroligt starka band till sin gamla hund, och när hunden börjar bli till åren och man förstår varandra utan och innan är det väldigt speciellt. Hundar borde ha längre liv helt enkelt…

  • nattlejonet skriver:

   Jamen, det är ju det som gör det så svårt – att man tycker att man känner varandra så bra det går & så börjar ens hund bete sig konstigt – men bara ibland… Ngt oförutsägbart!! Självklart borde våra pälsklingar få ha längre liv… 😦

 3. Marianne skriver:

  Styrkekram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s