Ansök om agility- & rallytävlingar 2013

Senast den 1 december ska arrangörer ansöka i SBK tävling om officiella tävlingar i agility & rallylydnad under det andra halvåret 2013. Hoppas många gör det för det är lite knapert med tävlingar nästa år!

Kommer ngn klubb på att de vill arrangera agilitytävling trots att ansökningstiden har gått ut går det att kontakta Centrala Agilitygruppen & hoppas på att de ger dispens. Nybörjar- & fortsättningsklass i rallylydnad får man ansöka om fram tills en månad innan tävlingsdatum, avancerad & mästarklass kanske det går att söka dispens för hos Rallylydnadsgruppen?

Annonser
Det här inlägget postades i Agility, Rallylydnad och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Ansök om agility- & rallytävlingar 2013

 1. Marketta skriver:

  Hoppas det går att se på sbk-tävling vilka som har sökt och när. Tänkte vänta till sista veckan för att kunna planera dagarna när vi skall ha.

  • nattlejonet skriver:

   Det är säkert fler som tänker så… 😉 Ni har inte haft kontakt med klubbarna runt om som också brukar anordna tävlingar för att kunna samordna (om det går)?

 2. Marketta skriver:

  Det finns bara 2 klubbar här i närheten som har rallylydnadstävlingar, och den ena har vi ingen kontakt med, och den andra har lagt ut sina.

 3. katinka skriver:

  Jag hade hoppats på lite inomhustävlingar i vinter, men det är inte mycket. Nu finns det ju så många hallar, så man slipper frysa i ridhus. Och underlaget är det ju inte lika kinkigt med som när det gäller agilitytävlingar. HundArena i Kungsör t.ex. borde gå jättebra att ha rallytävlingar i.

 4. katinka skriver:

  Menar du domarabstinensen eller? Så mycket som du varit i farten som domare så kan du väl behöva en paus ;-)) Men jag håller med om att abstinens är jobbigt, det var lite deppigt i lördags att veta att det var sista tävlingen för i år (troligen). Det är ju så spännande och kul att få testa nya banor och se om man kan lösa det.

  • nattlejonet skriver:

   Jupp, menar domarabstinensen. Jag är sliten nu men om bara nga veckor, eller så, kommer jag att vara sugen igen… Det är ju inte bara att döma utan även att träffa folk, se nya ställen, rita nya banor som är roliga osv. 😛

 5. katinka skriver:

  Men då så, då finns det en som vill döma och minst en som vill tävla. Bara att hitta arrangör och plats då så kan det åtminstone bli en inoffare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s