Tävlingssekreterarutbildning i rallylydnad

Då var det dags igen! Uppsala Hundungdom arrangerar en tävlingssekreterarutbildning för de som är sugna på att kunna hålla egna rallytävlingar.

Under utbildningsdagen går instruktör Anna Rabe igenom de regler som är viktiga att hålla koll på tillsammans med arrangörskompendiet som ligger ute på sbk.nu. Deltagarna får möjlighet att ställa alla frågor som de kan komma på och även testa programmet SBK Tävling där i princip all administration av tävlingarna sker. Framåt slutet av dagen får deltagarna göra det teoretiska provet samt det praktiska provet. För att sedan bli auktoriserad krävs även en hemuppgift som man mailar in till instruktören och får det rättat.

OBS! För att du ska bli auktoriserad så krävs en rekommendation från din styrelse. Vid frågor är det bara att maila Elisabeth på sternerxx(a)gmail.com

Datum: Söndag 7:e oktober
Tid: 9-ca 18
Pris: 300 kr
Instruktör: Anna Rabe
Fika ingår, ta gärna med egen lunch.
Max åtta deltagare så anmäl dig så fort som möjligt till sternerxx(a)gmail.com. Platserna går åt fort! Vi vill dock ha din anmälan senast 1a oktober! Mer info om betalning kommer i bekräftelsen.

Detta inlägg publicerades i Kurs/föreläsning, Rallylydnad och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s